Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2008

Μασχαλίτσες έξω λοιπόν!!!!


Το καλοκαιράκι ξεκίνησε και φέτος εδώ και λίγες μέρες. 
Η ζέστη έκανε αισθητή την παρουσία της και τα παγωτά δίνουν και παίρνουν...
Ο ήλιος λάμπει και μας χαρίζει το υπέροχο χρώμα στο δέρμα μας που φαίνεται μόνο αν ανασηκώσουμε το λάστιχο του εσωρούχου μας... Οι πιο τολμηροί το παρακάνουν και το βράδυ χρειάζονται κρεμούλα στην πλατούλα.....
Τα σπουργίτια τιτιβίζουν ασταμάτητα τα μεσημέρια χωρίς όμως να ενοχλούν τον υπνάκο του μεσημεριού.... αντιθέτως είναι βασικό συστατικό το άκουσμά τους για να σε πάρει ο Μορφέας..
Όλα υπέροχα και όμορφα μέχρι που σκάει μύτη κάποιος γνωστός που ξέχασες πως δεν του μιλούσες όλο το περσινό καλοκαίρι λόγω της μασχάλης του.... και τι εννοώ;; Με απλά λόγια θέλω να πώ πως μαζί με την ζέστη αρχίζουν να κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους κάποιοι άνθρωποι που νομίζουν πως δεν μυρίζει η μασχαλίτσα τους..
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να μην κάνεις πέρα από την βρώμα που αναδύεται μέσω του κοντού μανικίου της μπλούζας.... Μπορώ να πώ πως η μπόχα αυτή είναι χειρότερη όλων των άλλων που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους... Βάλτε την χειρότερη μυρωδιά δίπλα δίπλα σε έναν ''άνθρωπο'' που είναι μασχαλίτσας... Είναι σίγουρο πως η μασχάλη θα σας φέρει τουλάχιστον τάση εμετού....
Η μυρωδιά αυτή προέρχεται από απλυσιά και την μή  χρήση αποσμητικού.. ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....
Δεν είναι δυνατόν να συναναστρέφονται οι ''μασχαλίτσες'' με τους αθώους που δεν θέλουν στα καλά καθούμενα να βγάλουν τα μέσα εξω τους..... 
Δείξτε λίγο σεβασμό σ'αυτούς που θέλουν να αναπνέουν τον αέρα τους καθαρό και χωρίς τοξικά δηλητηριασμένα αέρια.... Δόξα την επιστήμη τα καταστήματα είναι γεμάτα με αποσμητικά!!!! Έλεος πια... δεν αντέχουμε άλλο!!!
Επίσης τα καταστήματα πουλάνε και σαμπουάν (για τα μαλλιά είναι αυτά) και αφροντούζ και αφρόλουτρα (για το υπόλοιπο σώμα...) Αμέσως μόλις κάνετε μπάνιο κάντε και με το αποσμητικό λίγο τη μασχαλίτσα σας..... Απλό δεν είναι!!!! 
Μην κάνετε μπάνιο με σκέτο νερό... Δεν ενδείκνυται.... Εχετε μυρίσει σκύλο βρεγμένο;;; Έτσι μυρίζεις με σκέτο νερό.... Άντε... θάρρος θέλει... θάρρος...Δεν υπάρχουν σχόλια: