Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ο Ελληνας δεν αλλάζει..

Αυτό ήταν!!!!!!!!..... Περίμενα λίγες μέρες είναι η αλήθεια γιατί δεν είχα τι να τους βρω πια αυτούς τους νέους που μας σβερκωθήκαν....κι αυτό που ακούγαμε ότι θα κάνει η νέα κυβέρνηση σε εκατό μέρες τώρα ούτε η 4ετία δεν τους φτάνει!!!!!!!
Τα ακούσατε έτσι?... Μόνο με τις πέτρες που δεν μας πήραν στην ευρωπαϊκή ένωση... Τι καθυστερημένους μας είπαν... τι προβληματικούς... τι ακαμάτηδες.... τι ζεβζέκηδες.... τι μαλάκες.... (όχι αυτό δεν το ξέρουν πως είναι στα Ελληνικά... διότι μόνο στα Ελληνικά αποδίδει 100% την έννοια μέσω του ηχοχρώματος η λέξη τούτη...)... και μας πέταξαν έξω από την αίθουσα με τις κλωτσιές....
Τι να κάνει όμως ο ντεμέκ υπουργός?... Να τους πει πως φταίγανε οι προηγούμενοι μαλάκες???!!!!.. Ντροπής πράμα... έκατσε και τ'ακουσε....
Πως είπε παλαιότερα ο λοξομάτης μαλάκας ''the party is over''!!??... Ε έτσι μας είπαν και στην ευρωπαϊκή ένωση......
Αυτοί βέβαια εκεί, δεν καταλαβαίνουν από κόμματα... αν και θα έπρεπε να επιβάλει πρόστιμο στον λογιστή της Ελλάδας (που δεν είναι άλλος από τον πρώην υπουργό οικονομίας) μήπως και με αυτό τον τρόπο καταφέρουν να κάνουν να δουλέψει επιτέλους κάτι σ'αυτή την μπανανία.
Είπαν την απόφασή τους κατάμουτρα στον νέο πασοκτσή, ότι δηλαδή είμαστε πολύ μαλάκες... και ξεφτίλες που χρωστάμε τόσα δισεκατομμύρια και δεν κάνουμε τίποτα γι' αυτό, και τον άφησαν να ξαναέρθει εδώ στην Ελλάδα μπας και δουλέψει...
Και εγώ ρωτάω?.... Πως θα κάνουν τώρα τις προεκλογικές τους δηλώσεις πράξεις?????
Μήπως δεν θα κάνουν τίποτα κι αυτοί?????.... Άλλη ερώτηση..... Αν η απάντηση στην ερώτηση πως θα σωθεί αυτή η χώρα είναι τα ''λεφτά'' (που είναι).... τότε που θα βρούνε λεφτά αφού τα ταμεία τους (όπως μας είπαν και οι μεν και οι δε) είναι άδεια??????
Ερώτηση τρίτη και θα σταματήσω..... Αν κοιταχτούν για κανένα ψιλό που τους χρειάζεται τώρα.. είναι δυνατόν.... λέω αν είναι!!!... να κοιτάξουν εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........
Εμείς ότι είχαμε να δώσουμε, το δώσαμε....... Το μόνο που μπορούμε να τους δώσουμε είναι λίγη υπομονή ακόμη πριν τα διαλύσουμε και τα κάνουμε όλα κολυμπηθρόξυλα!!!!!!!!
Ας κοιταχτούν μεταξύ τους τώρα.... Δυστυχώς ήρθε και αυτή η ώρα...της αλήθειας..... κοιταχτείτε λοιπόν μάγκες.... και όποιοι τα πήραν... ας τα φέρουν πίσω....εδώ σας θέλω.... Όχι μόνο χαχαχα και χουχουχου σας φάγαμε κουρέλες - σας φάγαμε κουρέλες!! που φωνάζατε όταν κερδίσατε το παιχνίδι των εκλογών...
Και εδώ σταματάω....

Ο Γιωργάκης άφαντος........ (θα τον έφαγε η πολύ δουλειά....)
Το -άκης προσπαθεί..... και στο τέλος θα μπει πάλι δίπλα στο Γιώργος......
Δεν γίνεται πλέον ούτε λόγος για τις 100 μέρες...... (εδώ γελάμε)...
Η πρώτη τους δικαιολογία για το ότι δε θα κάνουν τίποτα.... Η ίδια δικαιολογία εδώ και αιώνες στην Ελλάδα.... ''Τι να κάνουμε!!!!!.... Αφού χάος παραλάβαμε!!!!!!!''...
Ποτέ ξανά άλλοτε δεν έχουν πάρει τόσο γρήγορα το χαλί κάτω από τα πόδια....
Ο Έλληνας δεν αλλάζει....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΙΛΕ! ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.. ΛΙΓΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..
ΣΑΝ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΤΩΣ....ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ!

AATON είπε...

Δεν τον βρίσκω καθόλου σκληρό φίλε ανώνυμε, ίσα ίσα τα γράφει πολύ ήπια.
Προσωπικά βλέπω το εξής: (Προφητεία ΑΑΤΟΝ το ανάγνωσμα, Πρόσχωμεν)

1. Ο Κωστ-άκης, ήξερε απο πρίν πολύ καλά τι έρχεται, και φρόντισε να το αποφύγει με το μικρότερο προσωπικό κόστος, κάνοντας εκλογές όντας σίγουρος πως θα τις χάσει, ακριβώς για να τις χάσει. Έκανε στην ουσία 'πάσα' τα επερχόμενα μαύρα σύννεφα στον ανικανότερο.
2. Ο Γιωργ-άκης, κουτός και ανίκανος ών, με μοναδικό στόχο και πόθο να γίνει προθυπουργός μια μέρα όπως ο μπαμπάς, τσίμπησε το δόλωμα σαν χάνος, και βρέθηκε σε λάθος τόπο την λάθος ώρα, και θα πληρώσει τώρα όλα τα σπασμένα του μπαμπά του, του Κωστ-άκη και τα δικά του μαζί, γιατί έχει πολλά να κάνει ο γκάφας, και που εγώ και εσείς όλοι μας θα πληρώσουμε αδρά.
3. Ο λαός, αυτός ο μίζερος, ανίκανος, αυτό το ελέω Θεού πρόβατο, θα κάνει και πάλι τον νταή με πορείες, διαμαρτυρίες, συλλαλητήρια και απεργίες (αυτά που του έμαθαν δηλαδή να κάνει) τρώγοντας πάντα το ξύλο της αρκούδας απο τα άκρως φιλικά ΜΑΤ που προσπαθούν πάντα και με κάθε τρόπο να τον προστατεύουν, μην τον δείρει κάνας άλλος και χάσουν τη χαρά.
5. Πρίν λήξει η τετραετία, θα ξυπνήσει ο Γιωργάκης, και θα θελήσει να κάνει το ίδιο κόλπο με τον Κωστάκη, προσπαθώντας να πετάξει το μπαλάκι στον Αλεξούλη, ο οποίος όμως καθ' ότι γάτος και διόλου μάλαξ, δεν θα φάγει το δόλωμα, προτιμώντας να παραμένει σε ασφαλές έδαφος, έχοντας λύσει το οικονομικό του πρόβλημα εκ του συστάδην μα ποτέ πολεμών εν τω σταδίω.

τα λέω καλά;
Όχι;
Εδώ είμαστε, και θυμηθείτε με σε λίγους μήνες.. ο Καιρός εγγύς!

Albus Genius είπε...

Δεν τα υπολογίζεις καλά. Το σχέδιο δεν είναι εκατό ημερών μόνο. ΄Εχει και εκατό νύχτες. Τίς νύχτες μελετάνε και τις ημέρες λύνουνε τα προβλήματα. Περίμενε. Το γνωμικό: Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά δεν έχει εφαρμογή εδώ είναι νέοι και αντέχουμε το ξενύχτι.