Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Καταγγελία 36 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ...


Mε Ερώτηση που κατέθεσαν πριν από λίγο στη Βουλή 36 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη και την Σ. Σακοράφα, "ξετινάζουν" αυτή τη φορά τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ Χρήστο Χατζηεμμανουήλ. Και καταγγέλουν ότι "το … ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ του ανέρχεται σε αστρονομικές ημερήσιες αποδοχές ποσού 1.923 ευρώ, ΔΗΛΑΔΗ 41.666 ευρώ το μήνα και περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο! Και όλα αυτά -όπως προσθέτουν- με συμβατικούς όρους, που επέβαλλε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ και που περιλαμβάνονται ως παραδείγματα στην επιχειρηματολογία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά των παγίων Ελληνικών θέσεων περί διατήρησης του μονοπωλίου!»

.

Παραθέτουν επίσης έναν πίνακα με αμοιβές και άλλων στελεχών του ΟΠΑΠ:
κ. Χ. ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος)
500.000 ευρώ ετησίως ή 41.666 ευρώ μηνιαίως ή 1.923 ευρώ ημερησίως ή 240,30 ευρώ την ώρα!
κα. Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (έμμισθη δικηγόρος – σύμβουλος)
182.000 + bonus έως 165.000
κ. Σ. ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ (Σύμβουλος – Γενικός Επιχειρησιακός Υπεύθυνος – «κουμπάρος» του Προέδρου)
182.000 + bonus έως 165.000
κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ (QUALITY BUSINESS SOLUTIONS - υιός καθηγήτριας Πανεπιστημίου που επέβλεψε γνωστή διδακτορική διατριβή)
432.000 ευρώ
κ. Δ. ΠΑΝΑΓΕΑΣ (Νομικός Σύμβουλος Διοίκησης)
120.000 + ασφαλιστικές εισφορές
κ. Ν. ΤΟΜΑΡΑΣ (παραιτηθείς !!! πρώην επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας, η οποία καταργήθηκε ως … ανεπαρκής)
Εφάπαξ 1.500.000 Ευρώ

Οι αυξήσεις κατά 40%...

Οι Εφημερίδες και η Τηλεόραση ''είπαν'' γιά αυξήσεις των Δ/τών και βοηθών τους, στούς Ασφαλιστικούς οργανισμούς, κατά 40%. Μα είναι τρελλοί οι κυβερνώντες;Έχουμε παρατεταμένη κ ρ ί σ η, και αυτοί δίδουν τέτοιες αυξήσεις μισθών; Eπειδή μείωσαν τους Ασφαλιστικούς οργανισμούς;
Μετά τους Δικαστικούς, τους βουλευτές (90%) έχουμε τις παραπάνω αυξήσεις; Δύο πράγματα συμβαίνουν. Η δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις, η ξέρουν ότι θα φύγουν και επιδίδονται στο ''ότι αρπάξουν''. Επάξια συνεχίζουν την πολιτική των προηγούμενων Κυβερνήσεων των Σημίτη, Χριστοδουλάκη, Δρύ κ.α., οι Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Φ.Πετραλιά και των άλλων. Δίκιο έχουν αυτοί που λένε οτι ''οι λαοί έχουν, -αυτούς- που τους χρειάζονται''.
Εγώ αν είχα μιά πολυκατοικία δεν θα τους έβαζα ούτε ''θυρωρούς''. Κι όμως τους έχουμε πρωθυπουργούς και υπουργούς. Κάνουν εκλογές, και με τα συστήματά τους παίρνουν την πλειοψηφία. Και μετά μας κοροιδεύουν και μας λένε ότι ο λαός τους έδωσε καθαρή εντολή. Τις μούτζες του Λαού τις μετατρέπουν σε ''καθαρή έντολή''. Και κυβερνούν 4 χρόνια. Και δεν ντρέπονται καθόλου.
Μια χώρα με 10.000.000 κατ., και δεν μπορούν να τη νοικοκυρέψουν. Και βάζουν σε όλη την Ελληνική Επικράτεια τ α μ ε ί α και εισπράτουν Ευρώ. Και έτσι δίνουν αυξήσεις μισθών εκεί που γουστάρουν. Σε άλλους 3%, και σε άλλους 40%,και 90%.
Εμ' έτσι κυβερνώ και εγώ!!!!

1 σχόλιο:

Saq είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την ανεχόμαστε αυτήν την κατάσταση. Πόση βλακεία υπάρχει τέλος πάντων;